POI RICHPOI services for GPS and Android / iPhone cell phones


 POI RICHPOI services for GPS and Android / iPhone cell phones

A NaviPro 2005-ben jött létre, Magyarországról kiindulva mára számos országban leányvállalattal rendelkező vállalatcsoporttá fejlődött. A világ legelső navigációs alapú információs és reklámszolgáltatást biztosító vállalata ma 11 országban szolgáltatja mintegy 550.000 üzleti partner, 4 millió üzlet információját, GPS-en, mobiltelefonon és webalapú rendszereken, az általunk kezelt rich poi (részletes és dinamikusan frissülő tartalmú) adatokat felhasználók elérik a napi 45 millió főt. Együttműködéseink révén mintegy 100 (!) népszerű gps és mobiltelefon márka készülékeire érhetők el a NaviPro naprakész információi. A NaviPro nevével fémjelzett RichPOI alkalmazások egy világszerte új információs és marketingeszközt teremtettek, mely a felhasználók számára világos és egyértelmű tájékozódást, a NaviProval együttműködő partnereknek pedig kedvező árú, de egyben rendkívül hatékony hirdetési, vásárlószerzési és ügyféltájékoztató megoldást jelent.

A NaviPro különleges népszerűségét nem csak a mindenki számára elérhető ár/érték arányának köszönheti. Az úton lévő felhasználók egyre gyakoribb problémájára adunk választ, hiszen a NaviPro adatainak frissessége mögött nem szabályozhatatlan és ellenőrízhetetlen közösségi tevékenység, hanem jól felfogott üzleti érdek áll. Ezáltal nekünk és partnerünknek együttesen érdeke az akár napi adatfrissesség biztosítása az érdeklődők felé, mely érdeklődők nekünk felhasználóink, partnereinknek pedig vásárlóik. A másik fontos tényezője a népszerűségnek, szintén ebből ered: az információ minden esetben az üzlet/pont tulajdonosától ered közvetlenül, a változásokkal és friss információkkal ő van leginkább tisztában, természetes tehát hogy felhasználóink is a tulajdonostól fogadják el legszívesebben az információt, hiszen ez az egyetlen garancia annak helyességére.

Küldetésünk - bármely országban lévő vállalatunkról is van szó - minden esetben ugyanaz: az Ön cégét versenyképesebbé, sikeresebbé tenni az által, hogy új ügyfelekkel ismertetjük meg az Ön üzletét, valamint mind az új, mind a régi ügyfeleknek segítünk eljutni az Ön üzletéhez.

Vagyis „házhoz visszük ügyfeleit”!

Lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy az Ön cége is végre megtapasztalja: a professzionális marketing nem kiadás, hanem ami a leggyorsabban újabb és újabb bevételeket termel!

NaviPro Services & Investments Kft. I NP MobileComm Kft.
1134 Budapest, Lehel utca 17/b.
Ügyfélszolgálat:
(061)877-4404 Fax: 061 877-44-05 info@navipro.hu
:

Tel.:(061)877-4404

E-mail: navipro@navipro.hu