POI RICHPOI services for GPS and Android / iPhone cell phones


 POI RICHPOI services for GPS and Android / iPhone cell phones

Letöltés GPS készülékre

t1 t2 t3 t4 t5 t6 t7
t20 Garmin POI downloads USATomTom POI download OV2iGO amigo POI downloadiGO amigo POI downloadiPhone POI KML LINK download t8
t19 POI Google Maps KMLLG GPS poi download-NNGSamsung IGO POI download - NNG t9
t18 Nokia IGO POI download - NNG KMLMIO POI download - NNG MiomapNNG Systems Nav n Go IGO POI download - NNG KML t10
t17 t16 t15 t14 t13 t12 t11


Telepítési útmutatók

Garmin

A letöltött garmin.zip file-t csomagolja ki a számítógépen, majd az így keletkezett *.gpi állományt másolja rá a Garmin készüléke garmin/poi mappájába! A készülék újraindítása után a poi-k a Főmenü - Hová - Extrák alatt fognak megjelenni.
Támogatott típusok:
Garmin 2x5, 5x5, 7x5, ... (2008 utáni sorozatok)
Az adatbázis csak az NT térképrendszerű Garmin készülékekkel használható, melyek csatlakoztathatók USB háttértárként! Más készülékeken ez a funkció nem elérhető! Nem támogatott készülékek: térképfeltöltést nem támogató készülékek, valamint GPSMAP 276C/278, iQue 3200/3600/M5, GPS V, monokróm eTrex Legend/Vista, eTrex LegendC/VistaC, GPSMAP 60/60C/60CS/76/76S/76C/76CS, Quest, Quest2, StreetPilot III, StreetPilot 2610/2620/2650/2660/2720, StreetPilot c310/320/330/340, StreetPilot i2/i3/i5

iGO8 / iGO Primo

A letöltött igo8.zip vagy primo.zip file-t csomagolja ki a számítógépen, majd az így keletkezett *.kml állományt másolja rá készüléke igo8 (vagy) primo/content/userdata/poi mappájába, a *.bmp képeket pedig az igo8 (vagy) primo/content/userdata/usericon mappájába! Amennyiben ezek a mappák még nincsenek a készüléken, hozza létre!
A készülék újraindítása után a poi-k a Főmenü - Keresés - Poi keresése - Kurzor/Cím körül menüpont alatt fognak megjelenni.

iGO amigo

A letöltött amigo.zip file-t csomagolja ki a számítógépen, majd az így keletkezett *.kml állományt másolja rá készüléke amigo/content/userdata/poi mappájába! Amennyiben ez a mappa még nincs a készüléken, hozza létre!
A készülék újraindítása után a poi-k a Főmenü - Keresés - Poi keresése - Kurzor/Cím körül menüpont alatt fognak megjelenni.

TomTom

A letöltött tomtom.zip, file-t csomagolja ki a számítógépen, majd az így keletkezett .ov2 és .bmp file-t másolja rá készüléke térképet tartalmazó mappájába!
A készülék újraindítása után a poi-k a EP megjelenési beállítások alapján a térképen megjelennek, valamint listából kereshetők.

Sygic

A letöltött sygic.zip, file-t csomagolja ki a számítógépen, majd a keletkezett .upi kiterjesztésű poi fájlokat a megfelelő ország mappájába a .bmp kiterjesztésű poi fájlokat a \res\icons mappába másolja be! Indítsa el a Sygic alkalmazást, majd válassza ki a Beállítások megváltoztatása/Ép-ok aktív/inaktív menüpontot, és jelölje ki a letöltött kategóriát!

GoogleMAPS

A letöltött google.zip, file-t csomagolja ki a számítógépen, majd az így keletkezett *.kml file Google Earth alatt közvetlenül megnyitható!

MIO (telepített iGO8-al)

A letöltött mio.zip file-t csomagolja ki a számítógépen, majd az így keletkezett *.kml állományt másolja rá készüléke szoftvernév/content/userdata/poi mappájába! Amennyiben ez a mappa nem létezik, akkor létrehozható. A készülék újraindítása után a poi-k a Főmenü - Keresés - Poi keresése - Kurzor/Cím körül menüpont alatt fognak megjelenni.

iphone

Internetes böngészőjéből - safari - kattintson a fenti iphone gombra, a megjelenítés automatikusan elindul.

NNG általános

A letöltött nng.zip file-t csomagolja ki a számítógépen, majd az így keletkezett *.kml állományt másolja rá készüléke szoftvernév/content/userdata/poi mappájába! Amennyiben ez a mappa nem létezik, akkor létrehozható. A készülék újraindítása után a poi-k a Főmenü - Keresés - Poi keresése - Kurzor/Cím körül menüpont alatt fognak megjelenni.

Samsung (Samsung Omnia, vagy egyéb típus telepített iGO8-al)

A letöltött samsung.zip file-t csomagolja ki a számítógépen, majd az így keletkezett *.kml állományt másolja rá készüléke igo8/content/userdata/poi mappájába! Amennyiben ez a mappa még nincs a készüléken, hozza létre!
A készülék újraindítása után a poi-k a Főmenü - Keresés - Poi keresése - Kurzor/Cím körül menüpont alatt fognak megjelenni.

Nokia (telepített Sygic MOBILE-vel)

A letöltött nokia.zip, file-t csomagolja ki a számítógépen, majd a keletkezett .upi kiterjesztésű poi fájlokat a megfelelő ország mappájába a .bmp kiterjesztésű fájlokat a \res\icons mappába másolja be! Indítsa el a Sygic alkalmazást, majd válassza ki a Beállítások megváltoztatása/Ép-ok aktív/inaktív menüpontot, és jelölje ki a letöltött kategóriát!