Kinek ajánlott a Gerard tető?

A Gerard tetők alkalmazása hazánkban is egyre jobban elterjed, mivel rengeteg problémára kiváló megoldást jelentenek, így több okból kifolyólag is népszerű választások felújítások, tetőépítések alkalmával. Cikkünkben bemutatjuk, hogy kinek ajánlott a Gerard tető.

Akik prémium minőséget szeretnének elérhető áron

A tetőt hosszútávra készíttetjük, ennek megfelelően sokan keresik a kiváló minőségű tetőket házukra, hogy minél tovább tudják élvezni az előnyeiket. A Gerard tetők a prémium minőséget olcsóbban érik el, mint a konkurensek, ennek megfelelően elérhető áron sem kell lemondani a megfelelő védelemről.

Akik esztétikus tetőt szeretnének

Bár a tetőt elsősorban arra készíttetjük, hogy megvédje házunkat, azonban nem lehet elmenni amellett sem, hogy a tető legyen ránézésre is szép. A Gerard tetőkből nem csak anyagokat, hanem színeket is választhatunk, melynek köszönhetően mindenki megtalálja azt a kialakítást, ami neki legjobban megfelel.

Akik tetőt cserélnek

A tető súlyához kell igazítani a tetőszerkezetet is. Ez azt jelenti, hogy egy beton- vagy agyagcserepes fedéshez teherbíróbb szerkezetre van szükség, ami plusz kiadásokat jelent. Tetőcsere esetén ez azt is jelentheti, hogy a régi szerkezetet annyira meg kell erősíteni a betoncserepekhez, hogy a teljes szerkezetet újra kell építeni. Ezzel szemben a Gerard tetők könnyűek, így sok esetben nem igényelnek teljes tetőszerkezet-cserét, hanem akár a megerősítés, vagy az alap állapot is elég lehet alkalmazásukhoz.