Szállás a Szigetvári Gyógyfürdő mellett

Szállás a Szigetvári Gyógyfürdő mellettSzigetvár városa számos látnivalóval, nevezetességgel rendelkezik, azonban az ide látogatók nagy része nem ezekre a látnivalókra kíváncsi, hanem a Gyógyfürdőt szerepné kipróbálni, élvezni. A gyógyvíz 62 fokon tör a felszínre, és kiváló minőségének köszönhetően rendkívül népszerű a helyiek és az ide látogatók körében egyaránt.

A gyógyfürdő wellness részleggel is rendelkezik a gyógyászat mellett, így minden korosztály számára kiváló kikapcsolódási lehetőséget nyújt.

Aki a fürdőben szeretné eltölteni kikapcsolódását, a szomszédos Hotel Kumillában meg is tud szállni. A hotel a gyógyfürdőtől alig 100 méterre található, így nem kell utazni a hotel és a strand között. A hotel vendégei ráadásul kedvezményes belépőt vásárolhatnak a gyógyfürdőbe.

A szálloda 28 szobával rendelkezik, melyek saját fürdővel rendelkeznek. Ha valaki nem szobát szeretne, hanem nagyobb szállásban gondolkodik, akkor a hotel 2 apartmannal is a vendégek rendelkezésére áll. Bármelyiket is választják a látogatók, ingyenes wifivel rendelkeznek a szobák, az apartmanok és a közösségi terek is. A szállás további előnye, hogy akár kisállattal is igénybe vehető, így kedvencedet sem kell otthon hagyni, ha Szigetváron szeretnél kikapcsolódni.

A hotelben 0-24-es recepciós szolgálat működik, így a vendégek soha nem maradnak magukra. A szállodában étterem is működik, ahol a reggeli is fogyasztható. Igény esetén vegetáriánusoknak, valamilyen ételallergiával élőknek külön ételt készítenek az étteremben.