Cipő vásárlási tanácsok az internetről

Cipő vásárlási tanácsok az internetrőlMa már szinte mindent be lehet szerezni az internetről, meg sem kell mozdulnod, csak megrendeled a kinézett termékeket, amiket aztán néhány nap alatt megérkezik otthonodba. Vannak olyan termékek azonban, melyek esetén körültekintően kell eljárni, ha biztos akarsz lenni abban, hogy a megfelelő terméket rendeled. Ilyen pl. a cipő vásárlás, cikkünkben a cipő webshopból történő rendeléshez fogunk segítséget nyújtani.

A cipő webáruházak fő problémája, hogy nem lehet vásárlás előtt felpróbálni a termékeket, így a feladat, hogy minél jobban megbizonyosodj arról, hogy megfelel a kinézett cipő, és tanulmányozd a visszaküldési feltételeket, ha mégsem a megfelelő cipőt rendelted meg.

Az első lépés a cipő kiválasztása. Ehhez kelleni fognak jó minőségű képek, esetleg videók. Ha ezek nem állnak rendelkezésedre, nem fogod tudni, milyen is a cipő valójában. A képek sok esetben csalókák lehetnek, így érdemes akár az ügyfélszolgálattal is kapcsolatba lépni, hogy tényleg olyan-e a kinézett cipő valójában, mint a képen.

A vásárláshoz szükséged lesz egy mérettáblázatra. Ha a webshop, ahonnan vásárolni szeretnél nem rendelkezik mérettáblázattal, vagy nincs feltüntetve a cipőknél a pontos méretük, akkor nagyon könnyen rossz méretet lehet rendelni, amit el kell kerülni.

Ha biztosra akarsz menni, akkora visszaküldési feltételekre sem árt odafigyelni. A törvény 14 napos visszaküldési garanciát ír elő, de nem mindegy, hogy neked kell állni a visszaküldés költségeit, vagy átvállalja őket a webshop.